Termeni si conditii

Termeni si conditii

1.REDUCERI OFERITE

Pentru comenzile online, beneficiati de un discount de 5% pentru toate produsele. De asemenea, pentru comenzi de mai multe bucati ale aceluiasi produs, se ofera reduceri de pret personalizate, in functie de valoarea totala si numarul produselor comandate.

Reducerile diferite aferente aceluiasi produs, nu se cumuleaza!

 

2.PLATA

Modalitati de plata

 Plata produselor comandate se poate face in urmatoarele moduri:

  • Ramburs la livrare;
  • Factura proforma;

 

3. LIVRARE

Termene de livrare

Termenul de livrare este de 24-48 de ore,  socotit de la data confirmarii comenzii Dvs, pentru produsele aflate in stocul curent. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat de motive independente de vointa noastra si depinde in primul rand de zona in care locuiti. Daca unul ori mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc, veti fi instiintat in acest sens, termenul de livrare pentru aceste produse fiind de 5-15 zile lucratoare

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil.

Modalitati de livrare si cheltuieli suplimentare (fata de preturile afisate pe site)

Livrarea se face la domiciliu sau la o alta adresa indicata de dumneavoastra, de catre o firma de curierat rapid, cheltuielile de transport sunt in sarcina Dvs. si variaza in functie de greutatea coletului si de localitatea de destinatie (15 lei, pentru majoritatea produselor noastre). Pentru comenzi mai mari de 350 lei, costul cu transportul este suportat de noi. Este posibil ca tariful de transport sa fie majorat in cazul in care adresa de destinatie pentru colet nu este in raza de acoperire a firmei de curierat. Inainte de livrarea produsului la domiciliu, un reprezentant al firmei de curierat va va contacta telefonic, de aceea este foarte important sa ne comunicati numarul Dvs. de telefon si, daca dispuneti, si o adresa de e-mail.

Preturile afisate sunt cu TVA si  se pot modifica fara notificare prealabila.

 

4. GARANTIE

Garantia se acorda conform prevederilor Legii 449/2003 precum si a celorlalte acte normative incidente in materie: HG 457/2003 – republicata, HG 982/2007, O.G. nr. 21/1992. Termenul de garantie este de  12 sau 24 luni (in functie de produsul achizitionat si tipul destinatarului: persoana fizica sau persoana juridica) si decurge de la data emiterii facturii. Cumparatorului i se garanteaza ca in cazul defectarii in conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul va fi reparat gratuit, la sediul nostru sau va fi inlocuit cu un produs identic/similar. Daca produsul similar este mai scump decat produsul care face obiectul garantiei, diferenta de pret va fi suportata de cumparator.  Eventualele cheltuieli de transport nu fac obiectul garantiei.

Urmatoarele situatii duc la scoaterea produselor din garantie: interventii ori reparatii executate de persoane neautorizate; nerespectarea de catre cumparator a conditiilor de manipulare, transport, pastrare, instalare, punere in functiune, exploatare si intretinere prevazute in documentatia ce insoteste produsul sau in conditii ce contravin standardelor tehnice din Romania.

Pentru interventii in perioada de garantie produsul defect se prezinta la centrul de service insotit de:
– certificatul de garantie in original;
– factura fiscala in original sau copie;
– toate accesoriile existente in momentul cumpararii;
– ambalajul original.

 

5. RETURNAREA PRODUSELOR

 Potrivit art. 4, lit. b din Ordonanta Guvernului nr.130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris compania SC AXA ULTRASONIC PEST REPELLER SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Marfa se returneaza in forma sa originala, fara a fi deteriorata sau descompletata, impreuna o xerocopie dupa factura, pe adresa noastra. Returul se face prin curier rapid cu confirmare de primire. Cheltuielile cu returnarea marfii vor fi suportate de catre cumparator. Din motive administrative, va rugam sa nu returnati produsele cu ramburs. Firma SC AXA ULTRASONIC PEST REPELLER SRL are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzatoare a produselor. Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de maximum 7 zile de la verificarea produsului, prin virament bancar.

Foarte Important: Aparatele cu ultrasunetele isi fac efectul asupra daunatorilor (pasari, caini, pisici, rozatoare, insecte, cartite, etc) in cateva zile. E posibil sa nu sesizati imediat ce ati pus in functiune aparatul, o schimbare radicala asupra daunatorilor, uneori, e nevoie de cateva zile pana acestia incep sa paraseasca zona lor de confort. De aceea aceste dispozitive trebuie lasate sa functioneze intre 1-12 zile, inainte de a lua decizia sa le returna!